Exposé

 

Belgische beurswereld in kaart

Wie zijn de mannen en vrouwen die beurzen organiseren? Wat drijft hen? Hoe staan hun projecten ervoor? Wat doen ze om hun evenement editie na editie aantrekkelijker te maken?

 

Gerard van Os en Christophe Landuyt gingen bij Belgische beursorganisatoren en hallenexploitanten van vroeger en nu op de koffie voor een uitgebreide babbel over het vak. Het resultaat is Exposé. Beursorganisatoren en hallenexploitanten in woord en beeld”, een bundel intrigerende portretten van mensen die in de afgelopen vijf decennia een belangrijke rol gespeeld hebben (of nog steeds spelen) in de wereld van beurzen & tentoonstellingen.

 

Exposé bevat uitgebreide interviews met actieven en niet-langer-actieven, organisatoren van grote en van kleine beurzen, uitbaters van grote en kleine beurscomplexen, in Vlaanderen, Brussel en Wallonië. De interviews werden afgenomen tussen januari 2008 en februari 2009 en werden gepubliceerd in de moedertaal van de geïnterviewde.

 

Exposé. Beursorganisatoren en hallenexploitanten in woord en beeld Gerard van Os & Christophe Landuyt met foto’s van Kristof Flamen. Expo-id, 2009. 192 pagina’s Garengenaaid 35,- euro ISBN 9789080866607

 

Klik hier om Exposé te bestellen.

 

Van dezelfde auteurs: Volk van Stand. Hoe breng ik passie en power in mijn beursteam? Vol Verwachting(en), werkboek voor betere beursdeelnames.

Promo:

Bestel de drie boeken voor een all-in prijs van 72 €. Klik hier

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon

© 2023 by Walkaway. Proudly created with Wix.com