Mystery guest

 

Heeft mijn stand voldoende stopkracht? Komt mijn boodschap over? Hij positioneert mijn bedrijf zich tegenover de stands van concurrenten? Slaan mijn standmedewerkers de juiste toon aan? Waar zit de achilleshiel van mijn beurspresentatie?…

 

Komen deze vragen u bekend voor? En vindt u slechts moeizaam een betrouwbaar antwoord? Dan biedt de mystery guest van Expo-id een uitweg! Uw beursstand wordt bezocht door een of meerdere bezoekers die met uw standmedewerkers in interactie treden en hen testen op hun efficiëntie.

 

Na afloop van de verrassingsbezoeken ontvangt u een uitgebreid rapport met onder meer een gedetailleerd verslag van elk standgesprek, benchmarking met andere exposanten in dezelfde subsector, informatie over omgevingsfactoren en standwerking , een SWOT-analyse en aanbevelingen om de standwerking en de individuele prestaties van medewerkers te verbeteren.

 

Het rapport van de Expo-id mystery guest biedt u nieuwe inzichten over hoe ànderen naar uw bedrijf, uw producten en uw presentatie kijken. Het reikt u waardevolle informatie om uw beursstand nog meer klantgericht te maken en elk contact op de stand optimaal te valoriseren.

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon

© 2023 by Walkaway. Proudly created with Wix.com