Search By Tags

Expovisie 627 - voorjaar 2016

March 4, 2016

In het lentenummer van Expovisie staat beursland Duitsland centraal. Ondanks alle problemen in binnen- en buitenland braken de Duitse beurscentra in 2015 alle records. De hele sector verkeert dan ook in een hoera-stemming. Expovisie zocht uit of dat terecht is...

 

Ook in de rubriek

 

wordt deze keer een mondje Duits gesproken. De bijdragen van Expo-id gaan onder meer over het begrip 'Einklammerung', - of hoe u uw voordeel kan doen door uw product tussen haakjes te zetten. Een andere bijdrage legt uit hoe u op een krappe stand toch prettig zaken kan doen. En vergeet niet om uzelf een score te geven voor de manier waarop u op de stand aanduidt welke medewerkers aan- en afwezig zijn.

 

De column van Christophe Landuyt staat stil bij de markante deal tussen beursorganisator UBM Asia en internetbazar Alibaba.

 

Lees Expovisie 627 hier als bladerbare pdf.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

  • Facebook Black Round
  • Google+ - Black Circle
  • Twitter - Black Circle

© 2023 by Walkaway. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon