Expovisie 627 - voorjaar 2016

In het lentenummer van Expovisie staat beursland Duitsland centraal. Ondanks alle problemen in binnen- en buitenland braken de Duitse beurscentra in 2015 alle records. De hele sector verkeert dan ook in een hoera-stemming. Expovisie zocht uit of dat terecht is...

Ook in de rubriek

wordt deze keer een mondje Duits gesproken. De bijdragen van Expo-id gaan onder meer over het begrip 'Einklammerung', - of hoe u uw voordeel kan doen door uw product tussen haakjes te zetten. Een andere bijdrage legt uit hoe u op een krappe stand toch prettig zaken kan doen. En vergeet niet om uzelf een score te geven voor de manier waarop u op de stand aanduidt welke medewerkers aan- en afwezig zijn.

De column van Christophe Landuyt staat stil bij de markante deal tussen beursorganisator UBM Asia en internetbazar Alibaba.

Lees Expovisie 627 hier als bladerbare pdf.

#tips #Expovisie #Duitsland #EHBB #UBM #Alibaba

  • Facebook Black Round
  • Google+ - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon

© 2023 by Walkaway. Proudly created with Wix.com