Search By Tags

Klaar voor Indumation 4.0

November 10, 2016

Op 8 november leidde Expo-id een workshop voor de exposanten van Indumation, de vakbeurs voor industriële automatisering die van 8 tot 10 februari in Kortrijk Xpo plaats vindt.

 

 

 Al na drie edities is Indumation een niet te missen afspraak geworden voor iedereen die beroepshalve betrokken is bij de automatisering van productieomgevingen en -processen. Met aan de einder een vierde editie in februari 2017 besloot organisator Invent Media helemaal ‘smart’ te gaan met het concept Indumation 4.0.

Tijdens de kick-off day van 8 november verzorgde Expo-id een compacte workshop voor 116 aanwezigen die hun beursdeelname op scherp wilden stellen. De reacties tijdens de drink na afloop van de sessie waren alvast enthousiast. Afspraak op 8 februari in Kortrijk Xpo om te zien wat de impact van de workshop was.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

  • Facebook Black Round
  • Google+ - Black Circle
  • Twitter - Black Circle

© 2023 by Walkaway. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon