Indonesië scoort op Ambiente

Dat creatief vakmanschap hoog aangeschreven staat, bleek alweer op de vakbeurs Ambiente, die van 9 tot 14 februari in Messe Frankfurt plaats vond. Expo-id begeleidde een Indonesische delegatie met 16 firma’s en zag de levendige belangstelling bij het internationale kooppubliek.

Indonesia booth

Indonesië is een lappendeken van vele honderden culturen, etnieën en tradities. Wat ze gemeen hebben, is de liefde voor traditioneel vakmanschap. En daar was een kleine staalkaart van te zien op de jongste editie van Ambiente, de jaarlijkse vakbeurs voor wooncultuur, die van 9 tot 14 februari in Frankfurt plaats vond.

Twee Indonesische ministeries en een overheidsagentschap sloegen de handen in elkaar om onder het motto ‘Remarkable Indonesia’ een fijne selectie design en decoratieartikelen te presenteren die een stukje Indonesische ziel in de woonkamer brengen.

Op vraag van CBI werden het Ministerie van Handel, het Ministerie van Industrie en de Hoge Raad voor Creatieve Industrieën in het voorbereidingstraject voor Ambiente bijgestaan door

Expo-id. De coaching maakt deel uit van een ontwikkelingsplan dat de efficiëntie van de Indonesische paviljoenen op internationale vakbeurzen moet verbeteren.

#CBI #Indonesië #Ambiente #MesseFrankfurt #RemarkableIndonesia

  • Facebook Black Round
  • Google+ - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.