Coach voor de koffiejongens & - meisjes


World of Coffee 2016

Tussen 23 en 25 juni begeleidde Expo-id de Indonesische delegatie op World of Coffee 2016, in de Royal Dublin Society in Dublin, Ierland.

Met meer dan 200 exposanten en ruim 10.000 vakbezoekers uit alle hoeken van de wereld is World of Coffee veruit de belangrijkste zakelijke afspraak in Europa voor iedereen die beroepshalve met koffie bezig is. Je vindt er alle apparatuur die nodig is voor het behandelen, branden, malen en verpakken van koffie, espressotoestellen in alle maten en vormen en vooral ook veel koffietelers en coöperatieven die er hun aanstaande oogsten aan de man proberen te brengen.

Als vierde grootste producent van koffie ter wereld, was Indonesië prominent op de beurs aanwezig met een nationaal paviljoen waar het Indonesische Ministerie van Industrie onder meer arabica’s en liberica’s presenteerde uit dertien beschermde Geografische Regio’s.

Senior consultant Christophe Landuyt van Expo-id werd aangesteld tot mentor van het directoraat-generaal Internationale Industriële Samenwerking van het Indonesische Ministerie van Industrie. Zijn langetermijn opdracht bestaat erin de nationale paviljoenen op internationale vakbeurzen meer slagkracht te geven en de ROI van investeringen in groepsstanden te verbeteren.

#Ierland #WorldofCoffee #WOC2016 #CBI #RemarkableIndonesia #Indonesië

  • Facebook Black Round
  • Google+ - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.