Expovisie 628 - zomer 2016


Na de lock-down van Brussel in november 2015 – een direct gevolg van de aanslagen in Parijs – moest de Belgische MICE-sector zich een eerste keer schrap zetten om de gevolgen van de lock-down zo veel mogelijk op te vangen. Net toen het stof wat was gaan liggen en het terreurdreigingsniveau naar onderen bijgesteld werd, legden de aanslagen in de luchthaven en de Brusselse metro opnieuw de hele stad lam.

Expovisie liet hallenuitbaters, beursorganisatoren en standbouwers aan het woord over hoe ze na de aanslagen het schip op koers proberen te houden. De redactie ging bovendien een kijkje nemen op Seafood Expo Global om te zien hoe je last-minute annuleringen op een creatieve manier kan invullen.

Expo-id trok helemaal naar Harderberg voor een interview met Angélique Klar, algemeen directeur van Evenementenhal bv. Zij geeft tekst en uitleg bij de no nonsense aanpak van de groep.

De column van Christophe Landuyt bevat deze keer een vurig pleidooi voor traagheid, zowel op de stand tijdens de interactie met bezoekers als bij het weldoordacht evalueren van een beursdeelname.

Lees Expovisie hier als bladerbare pdf.

.


  • Facebook Black Round
  • Google+ - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.