Search By Tags

Expovisie 630 - winter 2016

December 17, 2016

 

De driejaarlijkse vakbeurs Euroshop in Düsseldorf is de onbetwiste hoogmis voor alles wat met winkelpresentatie, displays en standbouw te maken heeft. Ook de editie 2017 heeft heel wat nieuws in petto en de redactie van Expovisie ging alvast grasduinen in de belangrijkste nieuwigheden.

 

Expo-id ging een kijkje nemen op Interieur in Kortrijk Xpo en liet zich verleiden door DecoLegno. Onder het motto ‘Aanraken moet!’ werden bezoeker op de stand verleid om uit te maken in welke materialen – fineerhout of iets anders – de objecten op de stand uitgevoerd waren.

 

In een uitgebreid interview geeft Geert Maes, general manager Fairs & Events bij Brussels Expo, tekst en uitleg bij het investeringsplan van 25 miljoen euro en hoe het de customer journey van bezoekers in het tentoonstellingspark moet verbeteren.

 

In zijn column maakt Christophe Landuyt zich (een beetje) vrolijk over de Pietendiscussie en de rol van emoties in live communicatie.

 

Lees de digitale versie hier online.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

  • Facebook Black Round
  • Google+ - Black Circle
  • Twitter - Black Circle

© 2023 by Walkaway. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon