Expovisie 631 - Lente 2017

Duitsland staat centraal in het 631ste nummer van Expovisie, met een uitgebreid verslag van Euroshop en een artikel over de toekomstplannen van de grote Duitse beurscentra.

Caroline Cramer was jarenlang het beurzenbeest van NCI, dat ervoor zorgde dat de Holland Pavilions op internationale vakbeurzen er altijd piekfijn bij lagen. Sinds dit jaar werkt ze voor eigen rekening en samen met de redactie van Expovisie blikt ze terug op een eerste project als freelancer, Gulfood in Dubai.

Wij deden een rondje van de grootste Duitse beurzencentra om te polsen naar hun toekomstplannen op korte en middellange termijn. Zowat overal wordt straks bijgebouwd dat het een lust is. De ambities zijn dan ook niet min: allemaal willen ze in eigen land groeien, liefst met double digits.

Nog in Duitsland vindt elke drie jaar de vakbeurs Euroshop plaats, de hoogmis voor alles wat met standbouw en visuele communicatie te maken heeft. Expo-id kampeerde twee dagen lang op de beurs en kwam naar huis met vier trends, maar ook met een grote teleurstelling: professionals uit de live communicatie branche zondigen evenveel tegen de essentiële regels als andere stervelingen.

Onder de titel ‘Nokkenassen ammehoela' trek ik in mijn column ten strijde tegen de overdaad aan technisch jargon op de beursstand.

Volg deze link om Expovisie online te lezen.

#Expovisie #Euroshop #Duitsland

  • Facebook Black Round
  • Google+ - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.