Search By Tags

Laten we een Expo Guide maken!

October 17, 2017

 

Alweer een leuk project van de @ThomasMoreBE hogeschool in Mechelen: studenten uit het tweede jaar Office Management krijgen zes weken om alles te weten te komen over vakbeurzen, contact te leggen met een firma die aan de voedingsvakbeurs #Anuga deelneemt en een Expo Guide in elkaar te boksen die helemaal is afgestemd op de noden en behoeften van het bedrijf waar ze mee werken.

 

Hoedje af voor coördinerend docent Leen Haesaert, de bedrijven die aan het project meewerken, de Belgische vertegenwoordigers van Messe Köln en vooral voor de 48 leergierige studenten die er met zo veel enthousiasme ingevlogen zijn.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

  • Facebook Black Round
  • Google+ - Black Circle
  • Twitter - Black Circle

© 2023 by Walkaway. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon