Expovisie 632 - najaar 2017

Voor de donkere herfstdagen biedt het jongste nummer van Expovisie 80 pagina’s onversneden en niet te evenaren leesplezier. Zo leer je alles over Out of the Box, een juweliersvakbeurs die elke editie opnieuw met een leeg blad begint en zichzelf helemaal heruitvindt. Of ontdek de jongste marktcijfers over de B&T-branche wereldwijd. Geloof het of niet, maar beurzen zitten inde lift.

Expo-id ging op bezoek bij Dirk Oosterlinck, managing director van Easyfairs Belgium. Hij gaat dieper in op de rol van de beursmanager als community manager: een beurs kan pas succesvol zijn wanneer ze de marktvormende partijen met elkaar verbindt en een overtuigend verhaal kan brengen.

Op EuroShop hield hoofdredacteur Christophe Landuyt halt bij de stand van JosDeVries, een wereldspeler op het gebied van retail design. Hij liet zich verrassen door hun praktische creativiteit, die ook in het standontwerp consequent doorvertaald werd.

Lees Expovisie 632 hier als bladerbare pdf.

#Expovisie #JosDeVries #Easyfairs #marketing #sales #EuroShop

  • Facebook Black Round
  • Google+ - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.