Expovisie 632 - najaar 2017


De beurzenbranche heeft een beetje last van koudwatervrees wanneer het over innovatie gaat. Beursconcepten worden een beetje bijgeschaafd, schoorvoetend aangepast en wat opgepoetst, maar radicale game changers zijn moeilijk te vinden. Expovisie ging op zoek naar enkele treffende voorbeelden.

Onder het motto ‘creatieve praxis’ probeert Dirk Oosterlinck, sinds anderhalf jaar managing director van Easyfairs Belgium, zijn organisatie scherp te houden voor nieuwe trends die zich ontwikkelen in de communities die door de Easyfairs beurzen bediend worden. In een interview van 3 pagina’s geeft hij tekst en uitleg.

Op de vakbeurs Euroshop in Düsseldorf pakte de Nederlandse retail designer JosDeVries uit met een opvallend standconcept dat helemaal in het teken stond van praktische creativiteit. Ontdek hoe twee containers, een kleine arena en veel licht het verschil kunnen maken.

In zijn column maakt Christophe Landuyt zich vrolijk over de Fipronilcrisis en vooral de manier waarop de bevoegde ministers elkaar met de vinger wijzen. Helaas komt dat soort eiergevechten ook voor bij bedrijven die aan beurzen deelnemen.


  • Facebook Black Round
  • Google+ - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.