Search By Tags

Amaze: het beste uit Expovisie

February 1, 2018

 

Voortaan bundelt Expovisie vier keer per jaar alle tips en adviezen in een stevige special die een antwoord biedt op alle vragen die beginnende en gevorderde exposanten zich stellen wanneer ze aan een beurs willen deelnemen.

 

De bijdragen van Expo-id gaan onder meer over functioneel standontwerp en het vermijden van hangplekken en neuzelnestjes, de kunst van het visueel verleiden en de vuistregels voor een daadkrachtige driedimensionale vertaling van gebruikersvoordelen.

 

Klik hier om Amaze te lezen als bladerbare pdf.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

  • Facebook Black Round
  • Google+ - Black Circle
  • Twitter - Black Circle

© 2023 by Walkaway. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon