Search By Tags

Expovisie 633 is er!

April 12, 2018

In het voorjaarsnummer van Expovisie breekt CLC-Vecta voorzitter Riemer Rijpkema een lans voor (meer) ketendenken in de branche. Decennia lang stonden de diverse partijen die samen de live communicatiebranche uitmaken lijnrecht tegenover elkaar. Vandaag zijn de geesten misschien wat naar elkaar toegegroeid, maar de sector staat nog ver af van een benadering als waardeketen. Kan en moet beter, vindt hij.

 

Voor deze editie ging ik een kijkje nemen op de landbouwbeurs Agribex. De stand van het Vlaams Infocentrum Land- en Tuinbouw was een sterk voorbeeld van ‘appreciative inquiry’ : de bezoekers werden er uitgenodigd om hun eigen opinies over de landbouwsector af te toetsen aan een grootschalig imago-onderzoek. En dat leverde een bijzonder prettige interactie op.

 

In mijn column gniffel ik – in tempore non suspecto! - bij een al enkele weken oude oproep van Marc Zuckerberg om minder op Facebook te gaan, - en plots is die kwestie weer razend actueel.

 

Lees Expovisie hier online als bladerbare pdf.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

  • Facebook Black Round
  • Google+ - Black Circle
  • Twitter - Black Circle

© 2023 by Walkaway. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon