01 Jun 2017

Focus op gebruikersvoordelen

Beursbezoekers stellen zich voortdurend de vraag “Wat heb ik hierbij te winnen?” Zorg ervoor dat de displays op uw stand die vraag op een heldere manier beantwoorden en de gebruikersvoordelen in de verf zetten. Technische details horen thuis in een brochure of op een website, niet op een display.
 

31 May 2017

Let op uw handen

Wie er niet op getraind is, gaat zich op de beursstand al snel ongemakkelijk voelen met twee vrije handen. Neem een brochure of catalogus in de linkerhand, dan heeft u naar die hand alvast geen omkijken meer? De rechterhand houdt u vrij om mensen te begroeten.
 

26 Apr 2017

Even bij de buren kijken

Inspiratie nodig voor uw volgende deelnameconcept? Ga eens een kijkje nemen op een vakbeurs voor een branche die u niet kent. Welke standen en productpresentaties vallen op? En waarom dan wel?

15 Apr 2017

Blijf niet zitten!

Ga onmiddellijk rechtstaan wanneer bezoekers de stand naderen. Blijven zitten komt onbehouwen over. Loop glimlachend op de bezoekers toe en schud hen de hand.

02 Apr 2017

Hou ze dicht

Gaat u in dat nieuwe pak op de stand staan? Zijn de broekzakken en de jaszakken nog dicht gestikt? Houden zo! Spullen die u anders op zak draagt kunt u in de berging kwijt en je loopt niet het risico dat je met de handen in de zakken betrapt wordt.
 

20 Mar 2017

Kopietjes van het beursplan

Hou op de stand altijd enkele kopietjes van het beursplan achter de hand. Bezoekers zullen deze service zeker waarderen, – ook wanneer u er een visitekaartje aan vast hecht.

1 / 1

Please reload

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon

© 2023 by Walkaway. Proudly created with Wix.com