Vol Verwachting(en)

Werkboek voor betere beursdeelnames

 

In de knoop met Unique Selling Proposition en Unique Communication Proposition? Geen idee hoe je een standbouwer brieft of hoe je de motivatie van een standteam op peil houdt? Nu al nerveus over uw volgende beursdeelname?

 

Vol Verwachting(en)’ is een gloednieuw werkboek voor betere beursdeelnames dat ervaren én beginnende exposanten stap voor stap begeleidt naar een beurspresentatie die de verwachtingen van zowel de bezoeker als de exposant maximaal inlost. ‘Vol Verwachting(en)’ werd geschreven vanuit de praktijkervaring van de auteurs en besteedt uitgebreide aandacht aan alle aspecten van het voorbereidingsproces: het formuleren van heldere en meetbare doelstellingen, de vertaling van die doelstellingen naar een presentatie die de juiste doelgroepen aanspreekt, het correct briefen van toeleveranciers en medewerkers, een promotiecampagne met grote impact en een optimale nazorg van de beursdeelname.

 

Vol Verwachting(en)’ is in de eerste plaats een inspirerend werkboek dat de exposant-in-spe voortdurend uitdaagt om creatief in te spelen op bedrijfs- en marketingdoelstellingen en alle mogelijkheden die een beurs als communicatieplatform biedt, optimaal te benutten.

 

‘Vol Verwachting(en)’ Werkboek voor betere beursdeelnames, Christophe Landuyt & Gerard van Os, is uitgegeven door: Expo id Weversstraat 12, BE-1840 Londerzeel tel.: +32 (0)52-30 36 36 – Fax: +32 (0)52-30 36 38    E-mail: info@expoid.be

ISBN 908086661X – 21 x 29.7 cm – 44 pagina’s verkoopprijs: 25 Euro, inclusief BTW en kosten.

Klik hier om het werkboek te bestellen. 

 

Van dezelfde auteurs:

Exposé. Beursorganisatoren en hallenexploitanten in woord en beeld.

Volk van Stand. Hoe breng ik passie en power in mijn beursteam?

Promo:

Bestel de drie boeken voor een all-in prijs van 72 €. Klik hier

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon

© 2023 by Walkaway. Proudly created with Wix.com