Volk van Stand

Weg met de struisvogels!

Beurssucces is mensenwerk. En ook een falende beursdeelname is mensenwerk! In ‘Volk van Stand’ vindt u alle ingrediënten om af te rekenen met de struisvogels in uw team en uw medewerkers enthousiast te maken voor een beursdeelname. Op die manier verhoogt u het rendement van het team en de ROI van een beursdeelname.

Heeft u ook wel eens het gevoel dat uw goeie ideeën in de praktijk stranden omdat uw mensen niet mee willen? Een concept kan ijzersterk zijn, als de mensen die het moeten uitvoeren niet bij de les zijn, wordt het niks.

 

Van de 10 goeie ideeën zijn er slechts 2 die op de beursstand echt werken. Bij de 8 mislukkingen is de oorzaak doorgaans de menselijke factor: medewerkers die niet gemotiveerd zijn, medewerkers die slecht gebrieft zijn, medewerkers die niet weten wat van hen verwacht wordt…

 

In ‘Volk van Stand’ maakt u kennis met de diverse types standmedewerkers. Elk type heeft zijn eigen temperament, competenties en beperkingen. U leert hoe u de aanwezige competenties het best kan inzetten in uiteenlopende standsituaties en welke interactiemodellen tot het gewenste resultaat leiden.

 

Volk van Stand’ reikt u de instrumenten aan om vaste en tijdelijke medewerkers warm te maken voor een beursdeelname. U leert omgaan met weerstand, collectieve en persoonlijke doelstellingen formuleren en de prestaties van het team evalueren. Het resultaat? Een ploeg die alle mogelijkheden van het medium B&T optimaal benut. En meer rendement voor uw investeringen!

Bestel 'Volk van Stand' voor 30 euro, inclusief BTW en verzendingskosten.

Promo:

Bestel de drie boeken voor een all-in prijs van 72 €.

Klik hier

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon

© 2023 by Walkaway. Proudly created with Wix.com